View Single Post
Staro 06.03.2009., 07:43   #690
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
A slušaj,ti servisi su ti kao vožnje taksijem u stranoj državi..svi bi se điberili da prođu što jeftinije,i da ih taksist upravo bez kruženja 10km po gradu što prije i kraće doveze,tako i tehnički,svi bi prolazili što jeftinije,ali mislim da se na tome ne bi trebalo štediti,neću ni pričati koliko me košta najobičnije disanje zraka u Zubaku kad audija dovezem,a kamoli servis..

Licemjerno se bunit,s pravom će mnogi reći pa koji ga qrc voziš,uzmi Fiata nekog i prođi duplo jeftinije..

Automobil je luksuz,danas više nego ikad skoro,prema tome ne treba kukati,račun ima svoje stavke,ruke imaju svoju stavku,i ćao đaci.
Frajeru pa tog tvog starog audia moze servisirati svaki drugi mehanicar. Pa to je fala Bogu pravi 'rvacki auto i za njega FAKAT ima majstora koji su jeftini i dobri. Nemoj mi rec da si tolki /*umetni rijec*/ da ga furas jos uvjek na ovlasteni i to u zubaka??

Ono ajde skuzio bi da vozis auto kojeg nezna servisirat svaki drugi majstor, ali audia starog kolko? 10 godina? to fakat mozes servisirat bilo di za kikiriki.
Fleks je offline