View Single Post
Staro 06.03.2009., 03:00   #184
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Hmmm...
Moje djetinjstvo je NES, SNES i Gameboy..
Te naravno "rambo igrice". (ona kopija sa žutim disketama)

Prva igra koja mi je stvarno legla je bila na gameboyu početkom 90ih, i to Zelda, Links Awekening.
Priča, igrivost, atmosfera, zagonetke, sve!

Na NES-u mi je najviše srcu prirastao Super Mario. Nije bilo bolje igre...
Uvjek je iznova zabavno preći. A u dvoje se natječete tko će prvi završiti, ili koliko kome trrba vremenski da ju završi...

SNES je moj alltime favorit. Na njemu su tolike dobre igre..
Super Mario World, Mario Kart, Zelda, Blues Brothers (igra sa najboljim soundtrackom ikad. Probajte ju.), Babsy o još noge druge...
Dolaskom N64, Dreamcasta i PlayFuckingStationa sva čar igara je umrla...
Naslovi su postali banana, i samo je bila bitna grafika, a ne priča ni igrivost...

Baš u to vrijeme sam dobio svoj prvi SAMO MOJ pc..
A od igara sam tad igrao najviše avanture i trke. Monkey Island 2 i 3, NFS Porshe, Quake II, Doom, te igra s kojom sam se najviše nasmijao i uživao, Serious Sam (F&SE).
I dan danas ga ubacim i zaigram, i još uvjek izgleda fantastično... Imam Gold Box sa obe igre + dodatcima...

Eh da, skoro zaboravih, ima jedna igra koja me je najviše naježila kao klinca, a to je Red Faction 1. Prije par mjeseci sam ju iskopao i zaigrao,i mogu reći da je koma... Rezolucija se ne može dići više od SSam-a, a izašle su u približno isto vrijeme... Obe igre imaju još uvjek servere za multiplayer, al Sam owna Red Faction... Jedino je malo bana što je Gold verzija Sam-a patchana na 1.04, tako da se ne može igrati na serverima koji su 1.03, šteta (al to se odnosi samo na mene)...

Još samo da napomenem da je moje djetinjstvo bilo većinom u stalnom pokretu, tako da sam se u 4 godine 18 puta selio (ratno doba etc), pa sam se najviše igrao na Gameboy-u...
Metriod, Mario Land, Wario Land, Kirby, Pokemon (u novije doba 97/98), Bomber Man (sa link cable-om RULA), Castlevania (najteža igra mog djetinjstva na gameboy-u), Duck Tales (izvrsna muzika), i još jedna igra kojoj se ne sjećam ime jer sam je davno zagubio, a na slici je bio nekakav kvazi "zmaj/vampir" ne znam ni sam...

A dok sam živio u Austriji najviše sam volio na automatima igati onu igru koja se može igrati u dvoje, gdje se ispaljuje nekakva kuka sa konopcem i buši balon, pa on puca na dva manja djela i tako dalje.. Mislim da se zvala Bouble Trouble ili Bouble Bop, ne sjećam se točno ali taj automat je bio vječno zauzet i pun mog džeparca..
Valg je offline   Reply With Quote