View Single Post
Staro 06.03.2009., 02:14   #1454
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Bio kupit napajanje, dakle PCP&CS 370W, kako sam vas pitao i kako ste preporučili, naravno, nije ga bilo, mulac, zaboravio sam ga naručit prije. Ali sreća moja na kraju, jer, kad sam došao kući, prije nego što sam se mašio za telefon, progooglam još malo i skužim da 370W silencer ima samo 40cm (16'') 4pin kabel za CPU, i uzmem ja krojački metar i primjerim, i skužim da to baš nebi išlo ili bi bilo jako jako knap. Pa sam sad u veeeeeeelikoj nedoumici opet.

Ma na kraju najbolje da uzmem 12cm neki klinac za 400kn ili CX400 ili bluestorm II 400W ili nekog ZALMANA 360W, (čito sam dobre reviewe za nj.) pa ako se ne hladi dobro, nek eksplodira sve u 3 PM. (sati) Bacite oko na moje jadno kućište...

Jer ovih boljih napajanja 350W-450W sa 80mm fanom nema baš veliki izbor.

Cijena je max400 kn za NOVO, odnosno 300 ak neko nađe nešto cool polovno. I da, jako je važno da 4pin kabel za CPU bude preko 45cm.

Pa ako ima još netko nešto za preporučit, super, ako ne, odigram eci-peci-pec od ova tri, pa idem kupit, pa kud puklo da puklo.

I da, netko je neki dan rekao da je CX400 pojeftinilo na 370kn... I jest, ali samo na nekoliko dana, jer je sad lijepa cijena od 430ak kn ak se ne varam...
Tomtam je offline