View Single Post
Staro 06.03.2009., 00:10   #1380
VistaMan
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pa to je ok, ali mi nije jasan ovaj dio s CPU i GPU. S1 koji imaš na grafičkoj dolazi s AC MX2 pastom koja je savršeno razmazana i savršeno obavlja posao, a na cooleru od CPU-a već imaš relativno dobru pastu.

jebote jesu li oni mene opljačkali ? evo imam tu doma u ormaru kutije od svake komponente i moram sam platiti pastu 40 kuna jer mi je trebala nesto za stari PC a i dobro mi je dosla jer ja nisam nasao nikakvu u bilo kakvoj kutiji ili na GPUu ili Chipsetu.Na cooleru od CPUa ??? samo glatka površina i ništa više. Kunem se bilo čime nemam vama razloga lagati to ču njima u vemilu al na GPUu , čipsetu i cooleru od Intela nije bilo paste ! Sjećam se tog dana kada sam sastavljao PC . Pa dobro i da je bilo paste da sam se zajebo tj makno staru i stavio novu nemre krepat PC od toga jer nisam pretjerivao i normalnu kolicinu sam stavio .

EDIT : Ovo je meni postalo sada glupo kao da vas ja povlačim za nos ! Ovako normalno sam složio konfu nisam idiot , nisam stavljao previše paste , dielektricirao sam se , komponentama pažljivo rukovao te ih držao na izolacijskoj površini (drveni stol ) , nije mi pao nijedan metalni predmet na ikoju komponentu a ni nakon pola godine jer je PC zatvoren.Eto sada recite vi meni kako ću ja u ve.milu proći sutra ?
VistaMan je offline   Reply With Quote