lol hvala na podršci ! ma ne jebote krivo ste me shvatili ! Maknuo sam onaj pasivac sa chiepseta jer znam da inače stave žvaku na to ali nije bilo ništa samo čip i ja sam stavio pastu na taj čip normalno ne predebelo i previše i vratio pasivac natrag , ne vidim di je problem ? Kaj da očistim i maknem tu pastu sa chipseta daj pomagajte !
EDIT :
Citiraj:
Autor syss
naravno da hoće... i imaju potpuno pravo ti naplatiti dijagnostiku pa da je makar nešto i krepalo nutra.
možeš pozvat inspekciju, vemil kaže da si ti sastavljao komp, ti svoju stručnost dokažeš sa ovim pasta-ludostima na threadu i case closed 
|
neka naplate dijagnostiku ali nejvjerujem da je tanak sloj paste išta razjebo i fkt netrebaju mi ovakvi odgovori....
Citiraj:
Autor syss
naravno da hoće... i imaju potpuno pravo ti naplatiti dijagnostiku pa da je makar nešto i krepalo nutra.
možeš pozvat inspekciju, vemil kaže da si ti sastavljao komp, ti svoju stručnost dokažeš sa ovim pasta-ludostima na threadu i case closed 
|
http://img21.imagevenue.com/img.php?..._122_556lo.jpg
evo ova dva pasivca sam skino stavio pastu i VRATIO SAM IH NATRAG i pola godine je sve normalno radilo ....