View Single Post
Staro 05.03.2009., 23:52   #1377
VistaMan
Premium

Datum registracije: Oct 2006
lol hvala na podršci ! ma ne jebote krivo ste me shvatili ! Maknuo sam onaj pasivac sa chiepseta jer znam da inače stave žvaku na to ali nije bilo ništa samo čip i ja sam stavio pastu na taj čip normalno ne predebelo i previše i vratio pasivac natrag , ne vidim di je problem ? Kaj da očistim i maknem tu pastu sa chipseta daj pomagajte !

EDIT :

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
naravno da hoće... i imaju potpuno pravo ti naplatiti dijagnostiku pa da je makar nešto i krepalo nutra.

možeš pozvat inspekciju, vemil kaže da si ti sastavljao komp, ti svoju stručnost dokažeš sa ovim pasta-ludostima na threadu i case closed

neka naplate dijagnostiku ali nejvjerujem da je tanak sloj paste išta razjebo i fkt netrebaju mi ovakvi odgovori....

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
naravno da hoće... i imaju potpuno pravo ti naplatiti dijagnostiku pa da je makar nešto i krepalo nutra.

možeš pozvat inspekciju, vemil kaže da si ti sastavljao komp, ti svoju stručnost dokažeš sa ovim pasta-ludostima na threadu i case closed

http://img21.imagevenue.com/img.php?..._122_556lo.jpg

evo ova dva pasivca sam skino stavio pastu i VRATIO SAM IH NATRAG i pola godine je sve normalno radilo ....

Zadnje izmijenjeno od: VistaMan. 06.03.2009. u 00:03.
VistaMan je offline   Reply With Quote