View Single Post
Staro 05.03.2009., 21:38   #83
eyeballl
Premium
Moj komp

eyeballl's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Vragoder Pregled postova
Ma bez veze, neke rotirke ili efekt poluispravne neonke, bljak. Eventualno stavit jednu lampu izad ovih prednjih ventova/turbina, mada, brijem kako bi i to bilo neukusno... Probaj pa vidi.
Dobro si složio ventove, imam jednu ideju za turbinu, ali sad je prekasno kad si ih već složil - vrh od cjedila za limun!?
Sve u svemu projekt za 5, samo manje pitanja, a više svoje kreativnosti, pa nek te pljuju il hvale - rad je tvoj! Prijedloge kao što je moj ili bilo čiji uzmi sa rezervom - iznenadi naas svekoliko pučanstvo sa svojim originalnim idejama!
Što se tiče rasvjete još nisam definitivno odlučio zato i tražim razna mišljenja da usporedim sa svojom vizijom ... najvjerojatnije cu uzeti neonke pa probati, ako bude jako vrištalo ostaviti ću bez rasvjete...
da si bar prije spomenuo cijedilo .... ispalo bi sigurno lijepo

Pitanja su tu da cujem razna mišljenja o modanju i da mi neko otvori oči nekim detaljem kojeg nisam imao ni na kraj pameti (kao ti sa ovom idejom za cijedilo kao spinner ...)
Što se orginalnosti tiče tu se nadam da sam dobro potkovan samo me dosta koče financije i mogučnosti nabave raznih sitnica.....
što se pak iznenađenja tiče nadam se da imam još pokojeg asa u rukavu
Hvala na podršci ...
eyeballl je offline   Reply With Quote