View Single Post
Staro 05.03.2009., 19:39   #19
vicarious
50g / 1.7 oz

Datum registracije: Feb 2009
Ljudi, cekajte, smirite strasti:

Ovako, zasad obojica imate pravo. Evo kako stvari stoje: U zadnjih mjesec dana sam poslao 10ak mailova i zvao 10ak brojeva razlicitih tvrtki u ST : HP je nemoguce cak i naruciti (neki su davali prevelike cijene), a o tome da se taj pogleda i po mogucnosti malo testira (10 minuta za nesto sta vrijedi 5k kn nije puno) nema ni govora. Dakle tu prica staje. Sa ZG neznam kako stvari stoje sve su prilike da cu ga i ja morati ici tamo kupiti, medjutim tu stvari opet, vjerujem, stoje prilicno slicno. Zato je nama, poput Bara_st i mene web jedino (zasad rjesenje), pa prilicno informiranje o tome dosta pomogne i odgovora na osobna pitanja.
Definitivno bih volio pogledati monitor, i ako ga budem kupovao (a vjerovatno u blizoj buducnosti i hocu), cu nastojati to organizirati. Tu vas sve pozivam koji imaju prijedlog i savjet u koju tvrtku da se obratim koja je (po vasem iskustvu) voljna dati taj monitor (raspakirati) 5 minuta na probu?
Eto, tako cete konkretno pomoci, a ova prepucavanja nikome ne idu u korist

Isto tako ako ima netko doticni monitor u ST i voljan se pohvaliti 5 minuta sa njim, neka se javi...

Ostala vasa konstruktivna iskustva (dojmovi, recenzije, slike) takodjer pomognu, poprilicno, pa eto, ujedno zahvaljujem svima koji su se potrudili pomoci
vicarious je offline   Reply With Quote