Citiraj:
Autor cica_mica
na xp 32 sam, sto se tice zvuka on je po defaultu na hmdi. kad dodjem doma cu probat to pobrisat, dali bi to moglo rijesit problem oko igara??
na monitoru nece prikazat sliku od igre, samo mi je crni ekran a igra ide?
moram ugasit pojacalo da dobijem sliku. prvo cu probat rijesit problem oko trzanja monitora pa javim kako napreduje.
|
probaj....nemas sta za izgubiti...problem i je u tome da ako je pojacalo ukljuceno to znaci da postoji veza izmedju lcd-a i graficke, a taj file prepoznaje da je lcd ukljucen i radi probleme. kada taj file izbrises nema vise blinkanja monitora i u Catalyst control centeru ces morati rucno namjestati da li hoces da slika ide preko monitora ili lcd-a. Ja sam to rijesio na taj nacin da sam napravio dva profila i namjestio da kada stisnem alt+1 mi se ukljucuje monitor kao primary display sa svojom rezolucijom, a kada stisnem alt+2 se ukljucuje lcd kao primary display sa svojom rezolucijom.
Zanima je jos jedna stvar.....kada gledas neki film koji ima 5.1 kanalni zvuk preko HDMI koji je spojen na receiver, da li receiver automatski prepoznaje dolby,dts ili koji je vec dekoder ili ti daje samo 2 kanala?