A čuj,rebranding nije zakonom kažnjiv. A dok je tome tako,ne znam ustvari zašto bi to bilo kažnjivo i drugačije,i dok ima ljudi koji će to kupiti,nvidia stoji ganc solidno,i više od toga.

Ovo si dobro rekao za drivere,ironično,ali točno. Ustvari i je super da 6,7 kartica serije 8000 i 9000 praktički može raditi sa jednim driverom unutar 10% performansi. Ali kažem,nije baš 10% između 8800GTS 320 i 8800GTS 512/ 9800GTX+.
Možda da kupujem novo,ganc,kako sam napisao..pa ajd,cijena bude li-la, pa se čovjek odluči za ovo zato šta je ima seriju 2xx

u nazivu. Uostalom ako Creative može X-fi Audio prodavati pod X-fi,umjesto SB Live! 24bit/AudigySE, ipak X-fi moćnije zvuči,a isti stari audioproc ima, ne vidim zašto Nvidia nebi rebrandala svako malo g92. Ali bliži se pomalo kraj tome,ovo se obično radi kad se uvodi novi proizvod,ili kad je stari pri kraju svog efektivnog vijeka,ili se loše prodaje - čitaj cijede zadnji $ iz g92.Vidjet ćemo.
Mislim da je i Intel odličan primjer toga,a koja je vražja razlika u brzini 5200 i 7200 proceva?! Osim šta će pola ekipe uzeti seriju 7.Neobjašnjivo. Da ne spominjem razliku u performansama E4xxx,5xxx,6xxx i 7xxx serije,pa i do osmice,koja se ajd,doduše clocka kao blesava,ali ima i slabijih primjeraka i jeftinijih iz 4,5,6,7 serije koji idu na 4ghz.
Prodaju MB kešom muda pod bubrege.