Tema: ASUS Eee PC
View Single Post
Staro 05.03.2009., 04:42   #834
CASAPER
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor CeRmA Pregled postova
Kod nas nema 901. Samo 701, 904HD i 1000HD, sve Celeroncici. Jedini Asus sa Atom procesorom je ovaj u T-Mobile ponudi EEE1000HG. Ja sam ga uzeo jučer. Do sada sam imao 701 koji je nažalost neslavno završio (pad sam 5m na pločice, ekran u milion komada, al na ext.monitoru radi perfektno...za nepovjerovat), ali me jako dobro služio i stvorio kod mene ovisnost o netbookovima

Razlika između 701 i 1000HG je više nego primjetna. Ovaj netbook djeluje ozbiljno u odnosu na 701, tipkovnica savršena...predobar feeling i veličina tipki, ekran isto jako jako dobar, optimalne veličine po meni (to je bila stvar koja me je najviše iritirala kod 701). Ono što sam primjetio da se osjetno manje grije u odnosu na 701 i čini mi se brži

Ukratko do sada dojmovi 5+. Još mu nisam našao pravu manu...evo jedino što me možda malo smeta taj "pianofinish", mislim to predivno izgleda,ali jednostavno je magnet za otiske prstiju tako da ćete ukoliko ga uzmete krpicu koju dobijete sa njim vrlo često koristiti.

Na Windu i Aceru nisam imao prilike provesti puno vremena (Acer sam pogledao u dućanu, a Wind kod frenda). Na Aceru me jako smeta glossy ekran koji je na otvorenom neupotrebljiv, a Wind je gotovo isti po svemu (osim po dizajnu) i mislim pri odabiru između AsusaEEE 1000HG i Winda presuđuje osobni ukus. Meni osobno se više sviđa Asus...i ovo u TMobile ponudi mi je jako dobro ispalo, jer mi je trebao mobilni net, a nisam student.

Sve u svemu...prvi dojmovi...savršeno!!!
evo ja bi se slozio s tobom za tu piano black boju ,ali meni to smeta samo zato sta je potpuno nov,kad malo omatori nece mi smetat i kad smo vec sitnicavi .tipke na tachpadu su malo pretvrde i pa je malo nepretno radit ako nije na stolu....sa xp home 39 programa i 19gb muzike mu treba da digne sustav punih 28 sekundi sto je puno naspram pocetnih 20-tak ili manje mrat cu se malo poigrat sa vindovzima
CASAPER je offline   Reply With Quote