View Single Post
Staro 05.03.2009., 02:41   #52
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Izbor izmedju Windows Viste i XP-a je prvenstveno subjektivna odluka, ako vam komp moze podnijet Vistu, probajte i jedno i drugo pa sto vam vise pase. XP je definitivno najuglancanija inacica doticnog OS-a, ali uzmimo u obzir da je izasao vec SP3 za XP, dok je Vista tek na SP1, tko zna, mozda ce i ona biti bolja, ma da cisto sumnjam jer je Windows 7 na pomolu, pa ce vjerovatno sve ruke programera i developera biti na toj temi, zaboravljajuci na Vistu.

Osobno sam koristio Vistu SP1 oko 3-4 mjeseca u komadu, mogu reci da mi je radilo sve uredno. Radile mi sve igre i aplikacije koje sam stavio pred nju. Koristio bi mozda i duze, no mojom krivnjom sam nesta shebo i onda stavio XP. I na kraju dajem bod XP-u, radi brze, bolji odziv ima da tako kazem, a o stabilnosti necu jer ovisi od konfe do konfe, a i pojam stabilnosti je subjektivne prirode.

BTW, ako netko cvrsto stojeci na svojim nogama iznosi svoje stavove koje podupire argumentima, ne znaci odmah da je umisljen. Cesto sam vidjeo takve situacije, jer pratim dosta forum, ali malo sudjelujem u raspravama, da su ljudi optuzivani bez opravdanih razloga.

Ispeci pa reci, ili kompjuteraski, sprzi cd pa napisi