View Single Post
Staro 04.03.2009., 20:13   #1578
Jeote
Premium
Moj komp

Jeote's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Mejzlik Pregled postova
Focus je po meni puno bolji izbor, deore je ipak bolja grupa od alivia, a samim time i deore grupa je 9spd, alivio 8spd, ako si ciljao na diskove - oni na koni nisu bas nesto (ipak je mehanika), puno bolje ce kocit v-brake sa pravim gumicama, a i v-brake je puno laksi.

To ti je najbolji izbor za te novce

PS: Ali nemoj mislit da bicikl od 3000kn nemoras odrzavat, treba i na njemu mijenjat lanac redovito (max 2500km), gumice...itd. Inace koristenjem potrosenog lanca mozes zeznuti i kazetu i pogon, sto ti je npr. najmanje 500+kn
Citiraj:
Autor x32 Pregled postova
Kaj se tiče širina guma između focus-a i cube-a širina je potpuno ista - 28x1,35 samo što proizvođači imaju drugačije oznake, deore oprema je za klasu viša od alivio, kolko vidim razlika vilica između focusa i cube-a, focus ima lock out vilicu, disk kočnice za tvoju namjenu nisu potrebne, v-brake će odlično raditi svoj posao.
A valjda će onda bit Focus, tam negdje krajem mjeseca, možda do tad nabace još koji % popusta

Ma nisam ni mislio disk kočnice, došlo je do malog nesporazuma..

Znam da ga treba održavat, al ja sam malo šlampav kaj se tog tiče.. ak dam 3000 soma valjda ću bolje pazit na njega..!!
Jeote je offline   Reply With Quote