Gle, takve sheme previse ovise o razlicitim uvjetima - od igre do igre, od rezolucije i sl...
Kao hd4xxx ima super rezultate u aa prema review-ovima s neta. Glavna fora je tu da je to nvidia imala upravo s tim G92 chipom vec (dakle 8800gts/9800gtx/250), a hd3xxx serija je uzasne performanse imala kad se aa ukljucio. To je ati ispravio u 4xxx seriji i sad je to kao velika prednost.
Nepricam ovo bezveze, jer sam imao prvo jednu pa obje hd4870. Isto tako i jednu, pa obje hd3870. A onda i bome 8800gts 512 (bfg overclocked) - kupljeno od kljajica s foruma, a sad i gtx280.
Hd4870 je na rezi od 1920x1200 stekao s puno detalja i aa na najvise u medieval total war (i aoc naravno dok se jos igrao), nista drugacija situacija nije bila ni s crossfireom hd4870, a ni s 8800gts 512mb. Dok gle cuda - tih problema nema s 280gtx i sve je nafrljeno do kraja i radi kako treba.
Mozda treba search, pa potrazi moje postove na forumu pa izvuces pokoji komentar uz sve ove grafe, pokoji ss i slike setupa - tako da ja ovo govorim iz vlastitog iskustva a ne "nesto sto sam procitao u review-u a tko zna tko ga je sponzorirao ili koja se verzija 3dmarka vrtila".