doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: ...
Citiraj:
Originally posted by ZMAJ
ne mislim samo TNG ali je radnja 99% vremena na enterprisu pa zato kazem enterprise.
ovaj najnoviji enterprise sa tpol mi se ne svida zato sto nije u toliko "dalekoj" buducnosti...
|
Brod je enterprise u oba slučaja, ali serije se različite!
TNG je TNG, a enterprise je enterprise.Ako baš želiš, u entu je
NX01, a u TNGu je NCC-1701-D.Tako da postoji razlika.DS 9 je odlična serija, ali kao trekker(BIG TIME) mislim da je mnogo zaribano zbog vjersko-proročkih prenemaganja.Uglavnom serije nisu uhvatile ritam do negdje 4. ili 5. sezone, pa čak ni legendarni TNG nije bio super otpočetka(oni koji su gledali znaju što govorim).Mislim da najbolje mogu uspoređivati oni koji su sve vidjeli, a i onda je to stvar osobnog izbora.Samo da znate, zalaganjem je osigurano prikazivanje 1.,2. sezone enta, pa onda i 3., nakon što završi repriza kompletnog voya, koja počinje nakon ds9.It's not like i care, ja i tako imam drugih izvora, ali dok dođe 4. sezona na HRT, bude već bila 6. meni na skyu.Digitalna tehnika i widescreen, tak se gleda!
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|