View Single Post
Staro 04.03.2009., 16:40   #77
eyeballl
Premium
Moj komp

eyeballl's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
A ja vec mislio da spavaju svi .... nitko da komentira
Evo da vam odgovorim...

@privano
Stavio sam sliku deodoransa s kojeg sam skinio kapicu da pomognem ako neko radi nešto slično... skoro pa savršeno kapica paše na 120 mm fali mu jedno 2-3 mm da je malo već i onda se ne bi vidio rubbaze ventilatora ali jbg za tu cijenu i lakoću nabave ... i više nego . Zakovice sam se polomio dok sam našao obišao pevec, brico, sve željezarije, trgovine perlama i na kraju našao u merkatoru kao ukras tj naljepnice za ukrašavanje mobitela... nisu potpuno okrugle već imaju lagano prizmastu strukturu ali kad se prefarba ne skuži se uopće....
Hvala na podršci

@Roso
Ok je ispalo po mom mišljenju. ne bi rekao ništa senzacionalno ... samo malo drukčije od onog što se "obično" može vidjeti kod modanja. ja sam nisam u potpunosti zadovoljan svim detaljima. ima puno sitnica koje mogu još puno bolje ali bi zahtijevale puno uloženog vremena i truda ...
Hvala na podršci

@elvaris
U prvom postu se vidi što sam htio postići i nadam se da sam dosta dobro slijedio ideje...
Ideja o montiranju ventova između prednje maske je postojala ali nisam je konstrukcijski mogao jednostavno izvesti pa sam odustao...
Što se tiče estetike slažem se sa tobom da bi bilo efektnije da su istureniji... takva izvedba bi povukla za sobom dosta opsežne modifikacije... možda ih ako me pukne i izbacim više naprijed....
Hvala na podršci
pozdrav

Par savjeta bi mi dobro došlo...
Ima još uvijek pitanja na koja mi nitko nije ponudio odgovore...
  1. Cable sleeving? koja boja? crveno mislim ... volio bi staviti tamno sivi ili srebrni sleeving samo nisam nigdje pronašao nešto takvo... najizglednija opcija je OVO za 11,90€ i čini mi se ok pošto ga u hr ne mogu nigdje pronaći?!?!?!
  2. Okviri oko pleksija? Ostaviti ih ovako kao pobrušeni plexi ili ih pofarbati u boju mesinga/bakra?
  3. Bojanje izvana? Ostaviti ovako ili napraviti imitaciju dotrajalosti i izvana...?
  4. Posada? svaki bi brod trebao imati posadu zar ne? pa nešto i o tome razmišljam je li potrebna ili ne?
  5. Rasvijeta? koja boja ? da li uopće stavljati? mislim da bi crveno bilo ok kao kontrast plavom ili ići na plavo? mislim da ima u linksu 2x30cm crvene za 55kn što mi se čini ok? ili ima negdje jeftinije?
eyeballl je offline   Reply With Quote