View Single Post
Staro 04.03.2009., 16:18   #680
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
A po ćemu je u raceru lošija mašina? Pošto su motori isti?
A veliki Daewoo Leganza?
ne, espero . samo sto je meni u glavi cijelo vrijeme desperado/esperado, pa nisam brzim guglanjem nista nasao. nego, iste su masine bile u jajima i racerima? nisam znam, uvijek sam bio uvjeren da nisu iste masine. sve 5, ne treba nikakav odgovor, sad znam da sam krivo mislio .

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Opet ste sve zaspamali, tema je Jeftin i kvalitetan novi auto a ne ko je kak zadovoljan sa svojim 10-20 godina starim krampom
ok, ja se povlacim iz teme, samo sto nije toliko spamanje jer se na pocetku i kroz temu kao solucija spomenulo par puta kia, ili hyundai. a sva prica (spamanje) je krenula od price kako su korejci u klincu, raspadaju se, pucaju po savovima, otpadaju kotaci itd. tako da je po meni cak u duhu teme da se javljaju ljudi sa iskustvima doticne marke (jer je hyundai = kia), pa ako se i covjek razmislja o kupovini korejskog auta, da moze procitati misljenja ljudi koji imaju doticna vozila.

Burko je offline