View Single Post
Staro 04.03.2009., 14:15   #672
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Svaki auto je zakon kad je nov...
Bila je i legi zakon njegova Kia Shuma pa su se na 60 000 km raspala sjedala,pukla po šavovima i ošli amortizeri na 50 000km....
Toliko o korejcima

Svaki auto je zakon kad je nov...
Bila je i legi zakon njegova Kia Shuma pa su se na 60 000 km raspala sjedala,pukla po šavovima i ošli amortizeri na 50 000km....
Toliko o korejcima
A zamisli, moji doma imaju vec 10 godina star Daewoo Lanos 1.4 SE, 165k km... otisao jedan amortizer na 80k km, zamijenjeni svi plinskim Kayabama... osim toga, auto je toci i vozi... malo je poudaran izvana, jos nije poceo hrđati (manje ili vece ogrebotine s parkinga..i jedno napuknuce na prednjem braniku od udarca u Golf3 koji se raspao u odnosu na moju stetu ), lak jos ima originalni sjaj tamo di nije izgreban .

Jedino sto je pohabano na autu je vozacki pojas na jednom mjestu...stari ga redovito ostavi na vratima i zalupi ... pa je vise puta bio ukljesten bravom, jedva otvorili vrata poslije ... i malo je pohabana ona kozica na mjenjacu odmah ispod dijela gdje se hvata rukom... inace sve na njemu radi kao i prvog dana, cak su zamjenjene samo dvije zarulje od prednjih svjetala. Moram li reci da nas auto nikada nije ostavio na cesti?

Auto je pouzdan do bola, do sada je redovito servisiran u ovlastenom buduci da nam daju ok cijenu servisa... eto, toliko o nekvaliteti korejaca...

E da, izmjenjeni su i prednji diskovi na 140k km... stari su poceli malo trest kod naglog kocenja na brzinama izna 130km/h

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Opet ste sve zaspamali, tema je Jeftin i kvalitetan novi auto a ne ko je kak zadovoljan sa svojim 10-20 godina starim krampom
Evo, za ovo prvo sam rekao kako sam zadovoljan, a za ovo drugo budem ovdje napisao za 10 godina

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 04.03.2009. u 15:24.
JC Denton je offline