View Single Post
Staro 03.03.2009., 23:07   #1360
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
@SaleFFS
konkretno se ticalo slucaja 7600GT, odnosno postovi vezani za žile-ov slucaj. ovo sto se tice monitora sam takoder pratio, odnosno pratim ovu temu otkad sam registriran i svaka cast odredenim ljudima na inicijativi da se konacno pokaze sto i kako raditi kod reklamacija.

dalje, @žile
slazem se ja sa tobom, i naravno da ce svi pokusavati proci sto jeftinije i sto bolje u bilo kojem pogledu, pa tako i trgovine it robom. ne kazem da su oni svetci, svjetlosne godine od toga, samo sto nisam uopce na to ukazao. nego cisto eto, ako se ispostavi da imaju negdje novu 7600GT, i ako ju dobijes sa punom garancijom kao ishod reklamacije, da je to to. po meni najpravedije, tocno ono sto je riknulo dobivas novo, ni vise ni manje. naravno da je bolje po nas kupaca da te odredene komponente nema vise na zivotu, i da te iste trgovine slijede zakon, pa da u slucaju da nemaju istu komponentu - kompenziraju ili kroz prvoplaceni iznos, ili komponentu u vrijednosti koliko je placena. samo sto opet kazem, naravski da se trgovinama ne isplati, i da ce svaki put na svaki nacin pokusati naguziti i izvozati kupce. tu se opet vracamo na ono da je kupac najcesce prevaren na neki nacin, tako da najvise ovisi o samom covjeku koliko ima volje i zivaca tjerati ono sto je njegovo.

Burko je offline   Reply With Quote