Malo da dignem temu....USB uopce skoro pa nije ni koristen cijeli mjesec i zarucnica dobila racun cca 470 kn!?!?! WTF!?!
Zvali SZK i saznali ovo.....potpisala je ugovor pod jednim uvjetima i po drugoj cijeni, a oni joj samoinicijativno promjenili tarifu i automatski povecali cijenu usluge i svega...a nisu ispunili ni ovo za trajni nalog!
Pitam se...kako netko u VIP-u moze sam npr. meni promjeniti tarifu kako se sjeti!? Od kuda nekome pravo da mi promjeni tarifu bez da me kontaktira i pita dali ja to zelim ili ne zelim!?
Isto tako su odjednom prestali stizati ispisi spajanja na net i svega ostaloga!
Nisam imao vremena za baviti se time, jer sam i sam imao frku oko VIP-a i njihovoga Home Box-a koji je danas vracen bez ikakve naknade i jos su oni meni platili nekih 91 kn...ne ne znam zasto, ali ok....
Taj HB je malo zesce njesra bilo i lijepo sam podigao tuzbu, prijavio ih na sve moguce strane, zvao im SZK-e svaki dan i ispitivao ih sve moguce oko HB-a na sta nisu znali niti jedan odgovor, da bih nakon sto sam podigao tuzbu dobio odmah drugi dan ovo:
Postovani gospodine,
zahvaljujemo na Vasem e-mailu u kojem ste izrazili nezadovoljstvo koristenjem Homebox usluge.
Buduci da se, po opisu poteskoca,
nalazite na mikrolokaciji nedovoljne pokrivenosti signalom (moj dodatak....nalazim se u strogom centru Zagreba....skoro pa pored njihove zgrade, a sada tek malo dalje), odobrava se raskid ugovora bez naplate ugovorne obveze. Raskid je potrebno napraviti u roku sljedecih pet dana na istom prodajnom mjestu na kojem ste ugovor potpisali, uz vracanje Homebox uredjaja i sve dodatne opreme. Raskid moze realizirati platezno odgovorna osoba, odnosno potpisnik ugovora.
Uputa o pravnom lijeku:
Ukoliko niste zadovoljni ovim odgovorom mozete se u roku od 15 dana preporucenom postom u pisanom obliku, sa preslikom osobne iskaznice i vlastorucnim potpisom obratiti Povjerenstvu za rjesavanje prituzbi potrosaca, Vrtni put 1, 10000 Zagreb.
Srdacan pozdrav,
VIPnet d.o.o.
Ana Grubisic
Sluzba za korisnike
e-mail:
sluzba.za.korisnike@vipnet.hr
web:
http://www.vipnet.hr