View Single Post
Staro 03.03.2009., 16:37   #1351
SaleFFS
Varilnik
Moj komp

SaleFFS's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
evo da i ja kazem nesto u vezi ve-mil-a i njihovog nepostivanja zakona

Odnesao sam im lg-ev lcd monitor 19'' 4:3 kojeg sam platio 3000kn prije 2 i pol godine na reklamaciju jer se pocela pojavljivati vertikalna linija plave boje.

Proslo je oko 25 dana kad me je jedan serviser iz zagreba nazvao da je monitor u kvaru, te da se ekran ne moze mijenjati i ponudio mi je 19" widscreen od 900kn jer se vise onakvi kao moj ne proizvode, sto sam ja naravno odbio jer je moj bio 3000kn. Uljudno sam mu rekao da sam dobro upoznat sa pravom potrosaca za reklamacije i rekao da imam pravo za nadoknadu pune cijene. Sto je naj smijesnije covijek mi je rekao da on sumnja da je to moje pravo i rekao je da ce se raspitati i nazvati me za 2 dana.

Prosla su i ta dva dana te je stvarno nazvao (to je bilo danas). Sad je promijenio pricu i nudi mi monitor od 22'' za 1600kn. Naravno i to sam odbio jer zelim da mi se kako u zakonu pise refundira cjelokupan iznos koji sam dao za monitor. Opet sam ga uljudno upoznao sa pravima potrosaca ali se pravio kao da ni ne zna sta je to. Na kraju me pitao "a sta bi ste vi onda?" Ja sam rekao da bi i uzeo takav monitor ali da mi ostatak novaca vrate ili da ih potrosim kod njih u trgovini. Na to je rekao da mora ponovo razgovarat sa nadredenima i da ce me zvati sutra.

Ja cu cekati i ako ne urodi plodom, odo u drzavni inspektorat.
SaleFFS je offline   Reply With Quote