Citiraj:
Autor Tichma
bas sam i ja gledao za letove u 9 mjesecu do londona i kod ryan air-a i kod easy jet-a povratna karta dali od zadra ili od splita je oko 200e, pa me zanima imal ista jeftinije, ili su cijene takve jer je tada tekma ?
|
to im nisu česte linije pa su iz tog razloga skupe...
recimo aerodrom Treviso (spada pod veneciju) je mali aerodrom koji je u funkciji zahvaljujuci ryan airu...95% letova s tog aerodroma je ryan air,moze se reci da je to zapravo aerodrom ryan air-a
ja i draga smo iz trevisa prije 3 mjeseca letili za barcelonu,gironu,povratna je bila besplatna dok je 30 eura kostala karta za BCN
sulelus => samo pazi u toj torbi ne smiješ nositi škarice,vodu,hranu,nikakve predmete koji se mogu upotrijebit i za otmicu aviona

itd , dosta rigorozno,ne pada mi pamet sad sto sve ne smijes ali hlače,majicu,donje rublje,tenisice itd sigurno možeš,recimo upaljač ne možeš,dezodorans,sprej,bilo sto od toga ne smiješ,britvicu za brijanje...čisto da te upozorim ako uzimaš ruksak.Ali gledaj ovako,ja imam putnu torbu ali onako manju,no ipak je dosta velika,ide bez beda u avion,savršeno paše dimenzijama 55cm x 40cm x 20cm koje su kao neki maksimum,eh da,10kg mozes natrpat...sad gledam