02.03.2009., 12:23
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Autor s.u.l.e.l.u.s
Kao prvo sorry šta dižem ovako staru temu,al me zanima,kolko je vas imalo iskustva sa ryan airom??Kako ide cheking,plaćanje,podizanje karata i slično?
Trebao bi rezervirati let za 3 ili više osoba u 9 mjesecu za London,i najeftinija povratna me izađe cca 85e u tom razdoblju,pa me zanima dali ima koja još jeftinija firma za letove,ili je to to(razdoblje od 8-11.09.09)
Još me zanima dali je ta cifra koju ti on izbaci konačna ili te još oderu na airodromu?torbe i slične stvari nećemo nosit.
I još,u onom boxu za kliknut di piše dali sam EU/EEA citizen šta kliknut yes ili ne?
Još jednom isprika za podizanje ovako stare teme.
|
letio sam s njima 8 puta,a 2 puta s british airwaysom...u usporedbi s britishom,nikakve razlike...s Ryan Airom sam imao i ugodniji let s obzirom da su me zadnja 4 puta čekali potpuno novi avioni.odi na njihovu web stranicu i tamo kupiš karte,online!Malo mi je sumnjiva ta povratna od 85 EU,rekao bi da nema šanse da je tako skupo!Pogotovo ako sada kupuješ.Provjeri na njihovoj web stranici cijene...od ostalih imaš easy jet,meni brat stalno leti s njima kada ide u london...da ne spominjem drugi dio obitelji koja živi i radi u londonu,idu samo ryanom i easy jetom.
Od kuda bi ti letio?