Slažem se s tim da ne bi trebao znat svaki stepping, latenciju, broj stream procesora ili sličnu pi***riju napamet koja je važna stvarno al' stvarno samo nekima ali nešto osnovno tipa sučelje na kojem je grafa ili koji procesor "ide" u koju matičnu, to već mora. Svaki dućan ima internet vezu i najgore mi je kad mi kaže da on stvarno ne zna i nemre mi pomoć. Barem da se malo potrudi. Uguglaj taj detalj koji mi je potreban i svi sretni i zadovoljni.
OnT: Najgore je kad mi probaju utrpat robu koju ne tražim. Tako sam za jednu uredsku konfu kupovao PCI-E grafu, nešto najjeftinije, tek toliko da daje sliku. I sad dodjem u HGSpot u Kutinu i tražim to što sam trebo i ispostavi se da je najjeftinija PCI-E grafa 220 krznenih. Rekoh u redu, dajte mi to. Vidiš lik mi se zaletava u vitrinu po GeForce 5500 (ne znam iz kojeg groblja su ju izvadili

), već vadi iz kutije jamstvo, a na samoj ambalaži piše da je za AGP

. Rekoh ne radiš što sam ti reko, Dragane

.
OffT: Stvarno je strašno kad nisi iz Zagreba i kad ti treba nešto određeno u roku odmah. U Sisku, u Vemilu od komponenti redovito nemaju ništa (periferija je na zavidnoj razini to ne mogu reć), u Kutini u Vemilu nemaju pak one jeftinije stvari. U HGSpotu u Kutini sve moraju naručivat

. Al ajde ekipa koja radi je većinom fer i korektna tako da na to nemam nikakve zamjerke, a i osobno nisam neki zahtjevan lik

.
U Popovači ne postoji dućan računalne opreme, a DVD-e kupujem u knjižari. Ako je prošlo 19 i petak je navečer onda kupujem u Konzumu

.