Riješeno!!!!!!!!!!!!!

Ovako ovo je shit koji ne zelite imati...nikako....dobio sam slom zivaca skoro..
Naime jedini način da ga se riješite, po mom iskustvu današnjem je posljednji malwarebytes-portable verzija i Combofix udruzeni.Iako mislim da je combofix presudan.
Probao sam i HiJackThis al nula bodova, nakon micanja infekcija opet isto!!
Možda sam nesto i propustio!!

No tu se javljaju dva problema, kad imate ovo zlo od infekcije, ne da vam da skidate i instalirate ta dva programa(malwarebytes-portable verzija i Combofix) sa stranica gdje su free, nego morate imati nekog tko je drag i dobar da vam uploada te dvije stvari na Megaupload...
HVALA Joke CARE!!!!

Hvala greenfly za ideju- Combofix.
Zatim provrtite Malwarebytes i on nece riješiti sve al će puno toga očistiti, te combofix iza da ga dotuće

Combofix
nećete moći pokreniti dok ga ne preimenujete npr cf!!!!!!
No i tad kad ga pokrenete pojavit ce vam se error prozor koji je uzrokovan rootkiom.Morat cete kliknuti nekoliko desetaka puta kombinaciju OK-a i onog X-ića za zatvaranje prozora da bi rootkit dozvolio na ne znam koji način combofixu da se pokrene..
Combofix učini sve sam i to je to..
E sad mene zanim kako se zastiti protiv ovog, imam NOD32 i doctor spyware nonstop aktivne i mislo sam do sad da nema sanse da nes ovako pokupim no gadno sam se prevario..
LP
Bojan