View Single Post
Staro 01.03.2009., 23:29   #652
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Ja sam imao šou prije tjedan dana,u nedjelju pucala veza,u pon nismo u više manje centru ZG imali vezu,utorak do popodne nista. Stigla.....sve ok samo placao sam pretplatu za 8mbita a nakon "dizanja" brzina dobio 2 (?) Zovem danas,znaci nedjelja sluzbu za korisnike i kazem: dajte mi stavite nazad na 8 sto i placam,znam da mozete. Naravno,ostavit sam morao broj tel koji su vec imali i zvace vas olfo serviser. 15 min lik zove.... dal moze doc,ja reko ajde,oran si momčilo..... dolazi lik kakav je takav je,prvo mi govori da nemam 2 splitera(na jednom katu tel na drugom komp) i da to zato neradi. Ja po ormariću biram između boksera i teleskopa s čime ću ga odvaliti. Suzdrzim se i kazem sve je radilo dok vam nuklearka nije roknula u centrali. Silazimo dolje di je komp,nes mjeri,pa zove centralu.....i izvaliu: VAMA MAX TV ŠTOPA PROMET....ja gledam i nevjerujem,AL GOSPODINE,JA NEMAM MAX TV......pita on: A KOJI VAM JE PROGRAM OVO NA TVu ONDA? već pri kraju odlučujem se za bokser,izjavljujem: MAJMUNE TO JE SKY ITALIA,VLIJEPO VAM PIŠE NA LOGU I DA,MAX TV NEMA KONFERENCU SERIE A ZA VAŠU INFORMACIJUUUUUUUU!!!!!! tad je zacepio i vratio se na mob i svojoj centrali.....10 minuta slusao nes i reko: DA;PROBLEM JE U NAŠEM PROFILU u CENTRALI BIO,MOŽETE SADA PROBAT DOWNLOAD. Proradilo....đubrad ne da mi povečala brzinu već me degradirali. Nisam više imo snage pitat di mi je 10mbita.....ispratih lika van i zapalih....
trouble je offline