samo jedan prijedlog.
inace sam imao isto shinobija godinu i nesto, i nije uopce lose kuciste. nego, za ventilatore. prednji ventilator ima dovoljno lufta da vuce zrak unutra bez stvaranja buke i dovoljno dobar je protok zraka, ali osobna preporuka je da izrezes straznju stranicu gdje je ventilator, tj da ostavis cisto samo rupe za pricvrstiti ventilator. iznenadio sam se koliko je ventilator postao tisi i koliko je vecu kolicinu zraka terao van. inace lim ide sa kutnom brusilicom van bez problema, jedino sto moras sve iscupati iz kucista da bi nesto napravio. isto se naravno i na bocnu stranicu moze napraviti, ja sve razmisljam da izrezem rebela9 najvise zbog buke. malo radikalan prijedlog, ali eto.
i da, to ventilatori od frontiera sto su dosli sa kucistem su meni doslovce prozujali nakon malo vise od godinu dana. ako si mozes priustiti (a trebao bi jer su tu dvije graficke) - promjeni ventilatore i uzmi tri jednaka. i probaj sa tri-pinskim konektorom ih naci, jer ih je lakse spojiti na ovaj naprijed display (sada je spojeno preko molexa).
i da, offtopic - jel ti sat na displayu ide naprijed, brza? onaj sto sam imao je isao minutu-dvije naprijed svaki dan, skupi se toga kroz par mjeseci.........