View Single Post
Staro 01.03.2009., 20:45   #19
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Shinobi Pregled postova
hehe.. CPU-40°C, SYS 59°C, VGA 55°C.. ubiboze.. tamo di su grafulje.. o moj boze pakao..

mozda je problem u meni, ali ja stvarno ne kuzim kaj tebe sad muci, grijanje napajanja ili grijanje procesora ili grafickih, jer naslov je "pregrijavanje corsa", a nitko cors spomenuo nije osim kaj je Rino pital jel se vrti vent na doticnom...

uglavnom cpu od 40 je skroz u redu, ploca neznam kakva je al ak se to uopce moze usporedit moja 590sli-s5 se grije ko blesava i radi vec godinama, a za vga u sli-ju nemoj ni ocekivat nista nize, pogotovo bez bocnog venta (ako pogledas sliku vidjet ces da grafe imaju jako malo prostora od kud mogu vuc "friski" zrak, pogotovo kad je bocna stranica zatvorena)

kaj se napajanja tice, imam isto takvo i moju konfu (9450 na 3.2ghz, 4870 810/1180, 4 diska) gura 24/7 i nikad kad sam otvaral komp nije bilo nista vise nego mlako, sobna temperatura, al opet meni vuce zrak izvana a ne iz kucista...

probaj sljedece, ostavi stranicu skinutu i vidi jel ce se manje grijat, usisaj prasinu, al kolko se vidi iz slike nema je...
ako stvarno sumnjas da je vent na corsu kriv, imas garanciju pa furaj na servis....