Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
LiJEPA KUCISTA
Citiraj:
Originally posted by Biserko
Kada smo već kod kučišta, dali netko zna jel ima u hrvatskoj negdje kupiti kučišta od ovih proizvođača? Aerocool, CasEdge, CompuCase, Intertech! Vidio sam neka kučišta od ovih proizvođača prilično privlačna oku, lijepog izgleda:
|
Ajde mi ruljo objasnite zasto svi gledate da kuciste lijepo izgleda?? Pa daj se malo saberite, pa kaj je vama znalcima bitno da nesto lijepo izgleda (dobro neces sad kupovat neku ruznocu od kucista). Npr. nemozes usporedivat macase ili aopen ili thermaltake, dtk, sa codegenom, jnc-om, ms ili vec kojim kucistima, na ovima je lim tanak ko zilet (razlika u cijeni minimalna). priznajem macase nikad nije imao lijepa kucista, pa ni aopen ( imam doma H600A), al nisam isao na izgled nego na tzv. ''kilazu'', dok primis to kuciste u ruke, pa ga jedva drzis znas da si nesto kupio, a i dok napajanje izvadis, pa ga jedva drzis u ruci takoder znas da ima unutra dobre hladnjake, maska, zalljepit cu neki plakat na nju, izrezat rupe za cd i floppy, bit ce ok :clap: !
---
Intel Server Board, XEON 2.0GHz, 1Gb ECC, 2x18.1Gb 10000rpm raid, 3x250Gb. 2x320Gb, 1x120Gb
|