View Single Post
Staro 01.03.2009., 13:26   #18
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ima i gorih poslova sto se rade za manje od 2500kn, ne kuzim sto vam tu moze biti toliko tesko drljati sarafcigerom bez opasnosti da te opizdi struja i ponekad kliknuti koju tipku na tipkovnici. Kad vidim zene u firmi gdje radim koje su u vodi po cijele dane...i to za manje od 2500kn u cetiri smjene.

OK je teziti boljem i placenijem poslu, ali nazivati servisera racunala teskim poslom za male novce je u najmanju ruku smijesno. Tezak posao je raditi na mjesalici.

dizel ima ljudi u kini koji rade za dolar po danu...

ja samo kazem sto je moje iskustvo i sto bi mu preporucio... jer jednom kad se zavuces u neki pc servis em neces moci napredovat hebeno nigdje em ti se nece dati traziti neki drugi job...

nitko nekaze da je biti serviser tezak posao al da je podplacen je je/eno tocno pogotovo ako uzmemo cinjenicu da je sat servisa 180kn.... znam zenu koja siva za 1800kn vec cca 20 godina JA sam joj nasao job isto siva sve isto samo ima 1800kn prijave i 2000kn na ruke i njoj se nije islo na taj posao e onda samo ti radi za tu mizeriju...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote