frend je uzeo to kuciste na nagovor jednog lika. ono, sta, kuciste ko kuciste

. a i frendu dobrodoslo sto jeftinije, tako da je na kraju uzeo
ovo kuciste.
stvar je sto sam ja poslozio cijeli komp u kuciste, u koje zaista jedva stane full atx maticna. limovi nisu limovi nego imam osjecaj da je to neki pleh ili tako nesto, uglavnom malo jace od korica na biljeznici (ne one debele). iznutra koliko se sjecam je donja i straznja stranica u nekakvoj mat crnoj, lijepa boja. kod mene nije bio slucaj da je nesto bilo strgano ili naceto, sve sljakalo iz prve (usb-i, front panel konektori, zvuk). i sta je najbolja stvar, kuciste uopce nije ruzno, nego upravo suprotno - vizualno izgleda i vise nego pristojno! cak je i malo uze nego 99% kucista koja sam susreo u zivotu, pa zatvoreno bas ok izgleda.
ali.........
frend se malo naslonio (stisnuo) prednju plocu. ode u k, udubio fest, da se izbaci lim nazad moram pocupat pol kompa sto mi se neda, pa sad tak stoji. kad sam ga sastavljao sjecam se da sam morao pridrzavati lim oko back panela fiksnim jer se sve kretalo u svim smjerovima, malo jace stisnes - lim ostane u tom polozaju. moje nije cak niti lose obradeno bilo jer se nisam nigdje porezao, niti krenuo porezat.
jedini nedostatak cijelog kucista je full pretanak lim, sto nimalo ne cudi s obzirom na cijenu. inace ako vam kuciste stoji u nekom kutu ili ima mjesto otkud se ne mice (ne premjestate ga, ne idete na lanove/kod frenda/vamo-tamo) i u stisci ste sa parama - jako dobro kuciste. inace ako ste imalo zahtjevniji korisnik nebi preporucio ovo kuciste jer se u prvi mah cini cist solidnim. ali kad ga krenete slagati, i kad se popipa slozeno, onda skuzite zasto je PowerTrain - 120 kuna

.