View Single Post
Staro 01.03.2009., 04:28   #11
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Covjece bjezi od toga. Pogotovo u 'rvackoj. To nije posao za raditi preko SCa kolko je loš. Ja sam radio uz fax kao i codiac u lynksu i neznam kolko bi morao biti ocajan da bi prihvatio to opet. Radje ostani doma lezat u krevetu. Nisam u zivotu imao losije placen posao, a kao student fakat radim sve i svasta da si pokrijem bengu, pljuge, divlje izlaske, hranu po restacima, kave, putovanja, novac koji me zene otmu... Fakat, ali fakat ti predlazim upisi BILO KOJI FAX i laganini studira + SC, vjeruj mi imas sansu onda da nesto zavrsis i jos mozes zivjet ko car.

Radit negdje u servisu za nekakvog smrada ti je najgora stvar koji si mozes u zivotu napraviti. Radje odi kopat kanale, bit ces lep, jak, zdrav i na svijezem zraku. Ma radje odi radi u mcdonalds vise ces zaraditi i jos ces zderat hambije nego to. Fakat to ti je nesto najgore sto si mozes napraviti. Najgore.

I jos jedna stvar. Mozda sam lud, ali financijske probleme imam samo i jedino onda kad radim informaticke poslove za lovu. Pa to je nesto najgore. Jebote kad sam radio u lynksu sam bio u financijskom qurtzu, kad sam radio u jos jednom servisu sam bio u financijskom qurtzu i sad kad radim sa kolegom jednim opet nesto vezano za informatiku, a tolko je dobro zvucalo sam opet u financijskom qurtzu. Kazem ti ozbiljno. Bjez, bjez, bjez od toga. Bjez.
Fleks je offline   Reply With Quote