Citiraj:
Autor greg SE
pusti ti nabavu, vidis da nije dostupno 
inace koja je svrha ove teme? Otkrice da inace ispravne komponente rade i u losem kucistu? Kompleksiranje dobrog dijela forumasa cija je konfa slabija od ovoga sto se njemu "nije dalo" prodavati ili sta?
Moram priznati da sam ostao malo zbunjen...
|
Svrha je opis
KUĆIŠTA koje nisam viđao ovdje, dakle evo jedna "lowfi" tema
Sadrzaj kucista nebi smio bitan za ovu temu i rubriku, zarne?
Samo sam pobrojao sto je unutra, da znate jel prazno ili ne.
Kriza stize i u Hrvatsku, treba vidjeti i nasto nalikuje i najjeftinije od jeftinog

Vidim da se nekolicina pridruzila sa jos povoljnijim prijedlozima za kuciste, iako eto ja u atx rangu jeftinije nisam vidio

Naravno da ispravne komponente rade i na testbedu, nije to poanta. Eto ne vibrira, ne raspada se, prednji USB-ovi ipak na kraju uredno rade kao i audio... a iskreno vidjao sam npr. Aopen kucista sa daleko gorim luftom i rupama u "designu". Npr. po pola centimetra vece rupe od obicnog floppy drivea, vratasca koja ispadaju, poklopce kojima
feder nema snagu vratiti ih u pocetni polozaj i sl. A evo ovo je cak i sasvim pristojno izgledajuce, sa ravnom crnom maskom.
E sad ako govoris u svoje ime glede kompleksa, to mi nije bila namjera, stroj je dio renderfarme, dakle sumnjam da je nekakva prijetnja gamerima, pogotovo ovako "skrojen"

p.s. jedna crtica, iako je kuler od intela stock (thermalright 120tka ipak ne stane), samo ostali ventovi koje sam stavio prestizu cijenom kuciste... :P