118 kuna!

Pošto svi brijemo samo o najboljem najkvalitetnijem, najekstremnijem, eto malo promjene;
morao sam podijeliti iskustvo - vrijedi svake lipe i ni lipe više

Ono fakat, ko papir, nevjerojatno kolko je lagano kućište. Nema nijednog šarafa, upute, ventilatora, obujmice, naravno ni napajanja, lim oštar i mekan, plastika jeftina i klimava, ali iznenado sam se kad sam ispošarafio, malo postavio ventilatore, zabrtvio, stavio onaj mali tuljak za cpu... Naime, u pitanju je "višak" dijelova koje mi je gnjavež bilo prodavati, pa sam Q9450 jednu HD3870, neko napajanje koje je došlo sa drugim kućištem, wd 20 sata i dvd sony sata strpao na matičnu gigabiticu p35 koju sam kupio ovdje rabljenu od jednog člana... utrpao za mene standardnih 8 GB najjeftinijih kingmaxova i sve radi (zasad) vrlo staloženo i tiho

Za peti stroj, to mi je trenutno i najdraži

Neznam, uvijek mi na kraju bolji ispadnu strojevi koje napravim usput sa minimalnim sredstvima i rezervnim dijelovima, nego behemoti koje slažem iz pomno biranih najskupljih komponenti :/
Oke, stroj nije za pokazivanje susjedima, nije kučište (pogotovo ne u stanju kakvom dolazi u kutiji) rješenje za jedinu i radnu mašinu, ne svjetli u mraku

, usb prednji priključci bili su spigani, pa sam morao rašarafljivati i ravnati, prelakirao sam prekičaste "kromirane" gumbe, dakle jes, jedno popodne posla, ali ja hepi

Uglavnom