View Single Post
Staro 28.02.2009., 20:23   #34
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
ima i jedna prica da je nikola tesla vec bio sklepao za automobil da ide na elektricni pogon znaci elektricni motor od nekih ondasnjih 80KS i imo je neke četiri cijevčice koje su bile od necega napunjenje i tada su on i njegov valjda necak ak sam dobro zapamtio isli u testnu fazu kak to sljaka motor se nije uopće cuo kad si okrenuo kljuc i dao lik gas i vozili se tak nekih 7dana bezikakvih tankiranja, poslije toga ga necak pita sta je u tim cijevcicama nije tesla odgovorio no napomenuo je da tog materijala ima u izobilju u kojima je bila u cijevcicama, nemrem sad naci link di se o tome govori, i bila je jos i prije prica da je skoro ili je mozda cak i uspio sklepati da bi svi mi imali bezzicnu struju jos prije 1940ih godina no hebiga kad je novac u pitanju nepita se za napredak covjecanstva vec profit,

nasa vlada se bude nakokodakala do slijedecih 100godina kako je to trenutno finacijski tesko sprovesti u dijelo tj. da nismo mi tako napredni odnosno nemamo financijski mogucnosti ko japanci
DANCI je offline   Reply With Quote