Tema: ASUS Eee PC
View Single Post
Staro 28.02.2009., 11:10   #823
CASAPER
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Sonic1984 Pregled postova
T-com-ov je 1000hg, imam ga ja. Ako te nesto zanima u vezi njega pitaj.....
Evo ja sam ga upiko prekojucer na njuskalu ,platio sam ga ravno 2000kn dakako novog u celofanu starog dva dana ,u paketu se dobije,crna torbica,krpica za ciscenje glosy povrsine, windovse xp home lite recawory dvd ,6 cell baterija, garancija 2godine sa zaklamanim racunom ,upute na hrvatskom...i malac zapakiran u neku spuzvastu plastiku,cim ga izvadite spreman je za upotrebu ,(potrebno je samo dici xp ....5min)
intregrirani HSPDA 3G tuner nije zakljucan na t-mobile sto je odlicno!!!! ,radi na vip i tele 2 isprobano...recimo signal tele2 mreze na 5 km od centra maksimira je na 75posto a na sticku oko 50do 60 posto...ima intregrirani BT koji jos nisam probao ,wairlles tuner je odlican kao i na aceru one,cak i bolji ...ona banalna usporedba ekrana sa acerom one je cisto hvalisanje fanova ,tesko da se primjeti kad ih stavite jednog do drugog a kamoli ovako... ali velicinaˇekrana 8,9 naspram 10.2 inca je itekako zamjetljiva ...da se razumijemo ja nisam fan ni jednog ni drugog proizvođaća ,i mogu reci da lap ima samo dvije mane a to su crna glosy povrsina i stvarno premala tipka Ctrl na desnoj strani uređaja.... sto se tice tipkovnice i kucista sve je vrhunski napravljeno osim navedenog,svaka preporuka svima kojima lap treba za faks...NO NIKAKO NA PRETPLATU!!! (trenutno su na njuskalu jos 3kom po 2000kn i asus u kombinaciji sa tele2 carnet 3gb 125kn mjesecno to je super jeftino za studente)jos jedna preporuka!!!Prilikom prvog punjenja ispraznite bateriju u biosu do kraja ,to traje cca 1h i baterija ce vam trajat malko duze oko 15min ali isplati se!!!!

Sada jos malo o karektaristikama intel atom 1.6mhz 512 kb chache, memo1gb ram 160gb hard grafika intel GMA 950 negdje pise do 128mb a negdje 224...sve predobro radi na xp, nema grijanja i zujanja ventilatora kao na aceru , vuce 22 nova progračića i 12gb muzike bez zastajkivanja(zasad) svi intregrirani tuneri su vrhunski ,kamera vise nego solidna,zvuk ok, a mikrofon je najbolji koji sam imo prilike probati ,cak i u puno vecim i skupljim modelima laptopa .....jos jedna stavka ....baterija traje punih 6.51min (testirano) ali sa time da ne radi nista osim samih windovza i mozile i da je svjetlina jako smanjena ...dakle bas kako pise na asusovim stranicama....do 7 h.Disk je podjeljen na dvije patricije tako da i linux eeepc moze odmah na njega bez puno kompliciranja i brisanja xp ....utor za sim karticu je iza baterije i na poklopcu od ram memorije ne postoji servisna naljepnica ,tako da je nesmetano mozete promjenit i bez da idete u servis....sada idem isprobati par igrica kako rade pa javim.....

evo!!! ovo je laicki dojam od mene, piso sam na brzaka pa nisam bas bio temeljit i sažeto recenziro ,no to su moji prvi dojmovi a recenziju cete cuti od nekog ko se puno vise razumije u hardveraj od mene....pozzzz

Zadnje izmijenjeno od: CASAPER. 28.02.2009. u 11:27.
CASAPER je offline   Reply With Quote