Jučer upalim router i svijetli crvena lampica za internet. Probao sam nanovo instalirati drivere i opet isto. I onda skužim da ponekad zna svijetlit narančasto (crvena + zelena dioda) i učitava stranice al sporo. Doma imam još i kasdu, probao sam spojit nju i sve normalno radi. Danas zovem t-com, objasnim problem (jer sam mislio da je router pokvaren) i kaže da ugasim uređaj da će on nešta testirat. Reko ok, pričekao sam, onda kaže da upalim modem, upalio sam i gle vraga internet svijetli zeleno (radi). Pitam u čemu je bio problem, lik kaže onako "stručno" da mi često puca veza (koja nije niti jednom pukla u 2 godine) i da ako će opet bit problema da opet nazovem. Prešutio sam to za pucanje veze, reko ko ga hebe, glavno da sad radi. I ugasim ga, i maloprije tek upalim i opet crvena lampica :S
Ponovno ga upalim i svijetli zelena. Reko idem pogledat na korisničke stranice, na kakve se on ip-eve spaja. I da... od početka problema vidim spaja se na tipa 78.x.x.x i 93.x.x.x , a kad nije bilo problema spajao se na 83.x.x.x.
Jel ima možda netko informacije, dali su šta mijenjali oni sa tim adresama, jer meni lik ništa drugo nije rekao osim da mi puca veza i jel netko uopće imao takav problem?