Evo odnio sam laptop na servis prije mjesec dana u Vemil. Oni su ga poslali u msan. Problem je bio u bateriji koja se pokvarila. Laptop sam kupio prije 18 mjeseci i garancija mu je bila na godinu dana. No prije 7-8 mjeseci produžio sam garanciju laptopa na još godinu dana. Prije par dana me zove lik iz vemila i kaže da su u msanu obavili dijagnozu, ustanovili su da je baterija pokvarena...ALI DA NE ULAZI U GARANCIJU!!!

KAZE MI JOS LIK DA SU ONI SPREMNI ZAMIJENITI BATERIJU I SVE SREDITI... ALI ZA NEKIH 1400KN!!!

ISTO TAKO LIK KAZE DA AKO NE ZELIM DA CE MI ONI DOPREMITI LAPTOP... I NAPLATITI DIJAGNOZU 100KN!!! Ono k.k.

??? Kupio sam laptop s garancijom na godinu dana, platio produženje 300 kn da bi oni sad rekli da baterija ne ulazi u garanciju. I ne samo to, nego zele naplatiti dijagnozu 100kn. Na racunu lijepo pise hp6715b, ne pise laptop + baterija koja vam ne ulazi u garanciju. Isto tako na produzetku garancije pise hp6715b, a ne laptop + baterija koja vam ne ulazi u produzetak garancije!!! Liku sam zapritio svim i svacim, i udrugom potrosaca... On se ispricava i kaze da oni nemaju nista s tim. Ne znam bi li mu virova. Ipak mislim da i vemil ima prste u ovome.
Eto, znam da ima milijun ovakvih tema, ali ovo je prvoligaski bezobrazluk.
Molim vas da napisete stogod o ovome, savjeti iskustva..