Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 27.02.2009., 12:46   #2035
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor dubravkol Pregled postova
Eh da i samo bi rekao da mission ima definitivno kvalitetniji finish zvučnika, bolje su obrađeni, djeluju kvalitetnije. Sad su se pojavili Wharfedale Diamondi u nova 4 finisha, dal se tu šta promijenilo ne znam, ali im je cijena kod uvoznika 1900 i kusur kuna.

U potpunosti se slažem s tim da se svakom sviđa nešto drugo i bolje mu odgovara Mission u odnosu na Wharfedale ili nešto treće. Zato treba prije kupnje poslušati zvučnike. Ja sam samo iznio svoje mišljenje, i od zvučnika koje sam imao ( Jamo, Wharfedale, kojekakvi kinezi, Mission ), Mission mi najbolje odgovara za sve tipove muzike. Wharfedale mi je odlično zvučao na rock-u, nekoj više klasičnijoj muzici, na house, techno ili rnb su se gubili, sve je zvučalo nekako prazno i nepovezano, dok mission odradi podjednako dobro i jedno i drugo
Potpis na sve. Wharfedale ima puno slabiji finish od jama, missiona... definitivno. Ali to kompenzira u nekim drugim segmentima.

Takodjer ti moram reci da su diamondi nesto nize osjetljivosti i pase im malo jace pojacalo.

Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Zahvaljujem flesku, sisi, dubravkolu, zen_sux i ostalima na savjetima.

Sad treba samo ih videjti (missione sam vidio u vemilu, 9.1+ nigdje) i po mogucnosti cuti. Jos i seriju i6... uh...

Gdje u rijeci ima audio opreme osim vemulj i technomax? VM ima missione, ali mislim da se ne mogu cuti, dok technomax ima samo yamahu i ne izlozenu.. Bemti grad, nakraju ce biti ko sa grafuljom - pokupit se i u zg jer moronima treba vise od 1 tj da dopeljaju (+velika sansa da niti ne dodje iz prve).

Edit: Trebam li obratiti pozornost na impedanciju? Mislim, Mission deklarirani 8 a wd 6....
Ak bus dolazio u zagreb slobodno PMni, pa ti dogovorim slusanja zvucnika u vemilu, audio cinema artu i slicno, kad vec znam jer sam bio na tvom mjestu kog treba zicat za slozit slusaonu.
Fleks je offline   Reply With Quote