View Single Post
Staro 27.02.2009., 10:34   #858
DiSc-jOcKeY
Premium

Datum registracije: Dec 2006
Conroe dok nisi imo FTN trejdo si isto kao i svi ( mozda ne na ovom forumu, ali sam siguran da si trejdao ), pokusavajuci ga dobit. Sad sam sebi postavi pitanje dali je ok ovo sto si napravio?
Ne netu je 99,9% trejdera pozivnicama, svi vole dobit zauzvrat nesto i to ce uvijek tako bit (osim ako naravno poklanjas nesto osobi koju poznajes i koja ti je draga.)
Od svih tih stranaca sto trejdaju sct vi ste se namjerili na mene, osobu koja zivi u vasoj drzavi, na forumu je koji pratite i jednog dana vam moze bit kolega?Ja vam necu bit kolega, nikada jer mislim da imamo razlicite ciljeve u zivotu, ali netko drugi bi to mogao bit. Ja conroeu nisam htio rec da mi pokloni FTN vec sam mu ponudio nesto, te je on to iskoristio i oduzeo mi najdraze trackere, to je meni kao da tebi netko oduzme desnu ruku.
Svi znamo da se na ovom forumu nesmije prijetit, ja vam ne prijetim jer ste navalili na mene ja vam obecajem da cu vam se to vratit .
(Mozda radim u poreznoj upravi pa cu vas malo pretrest ).
Imam svoje izvore, utjecajan sam covjek i porezna uprava stize, ovako od oka bi rekao da je Djed mraz zagrepčan i di češ baš na mene svog sugrađana?
Ukoliko mi ne vratite bar BMTV (radi kojeg sam btw seedbox koristio zadnjih mjesec dana) , svi koji ste upleteni u to cete platit poreznoj upravi.

DiSc-jOcKeY je offline   Reply With Quote