Citiraj:
Autor dubravkol
Uzeo sam Missione jer mi Wharfedale nije sjeo nikako, i u direktnoj usporedbi sa Missionima je jako tanak, basa nema i ja ne znam kako to netko može slušati bez woofera.
|
Hvala.
Mission 32 ili 33?
Znaci po tvom misljenju su bolji od 9.1?
I kad bi to u yamahu 497 upogonio?
Citiraj:
Autor syss
e sad jel hoćeš u hifu ili feštat u 80m2?
|
Sivo polje. Niti jedno niti drugo. Zato pikiram na jamahu.
Nebi volio da imam samo srednje jacine odlican zvuk i da kad zelim pojacat pocne prdekati niti obrnuto neki za tulum koji zvuci ok, ali na srednje pojacanom nije bas nesto.
Znaci da moze ispuniti stan od 80 kvadrata muzikom (recimo 4 zvucnika) koja nije savrsenstvo, ali opet da ne zvuci ko da sam miniliniju rastegao do daske....
Citiraj:
Autor zen_sux
@ Alfa_R
1.Kad si ih vec naveo kao primjere niposto ne preporucam Nada i Wharfedale te klase skupa, sve kombinacije koje sam cuo trulo su zvucale,nemam objašnjenja i neke realne podloge-samo iz par susreta s istima.
2. Izgled bi ti trebao biti najmanje bitan kod takve kupovine.
3. Izvor zvuka? komp(koji format?), cd player, gramofon nekako cutim da nije.
4. Spominjes bas kao važan, pretežno se vrti elektronska glazba? Ako je ROTEL vrijedi svake kune više.
5. Nije blamza pitati, ali ispred pitanja na forumima bi savjetovao poslusati, u ovim vodama svi svoga konja hvale, i to s razlogom jer se ukusi kod ovakvih stvari bolno razlikuju.
@ ostali znalci s foruma:
Prvi put sam se u dugo vremena zapitao citajuci ovo o subovima, buduci da nemam ama bas nikakvo iskustvo s istima van domene pc zvucnika, kako tocno ekipa prikljuci sub na pojacala bez sub ulaza?
|
1. Nad mi nije nesto.. izgleda siromasno i mrsavo.
A ova kombinacija yamaha 497 i mission 32/333 ili 9.1?
2. Izgled mi nesto znaci jer sam takav. Znaci gtx 260 mi je ljepsa od atija 4870 i sukladno time i bolja, pa makar cucala u mom kompu nevidjena i zanemarili sve prednosti (imao obje pa znam) mi donosi vece zadovoljstvo....
Naravno ne toliko da kupim srot zbog izgleda .. ali kad je nerjeseno onu malu prevagu donosi..
3. Od cd-a preko mp3, tv i cak i gameinga. Naravno ne vidim razliku od najeftinijeg cd-a ili neznam kojeg dac od 3000 kn-a.
4. Ne, vise mi je vazan rock. Ili cak vangelis ili klasika.
Ali najbitnije trazim ono sto je tesko naci allaround. Yamaha?
5. Znam. Sad znam jos manje.. jos nakon citanaj audiofil tema....
Uglavnom - Jeli valja sta mission 32/33 + yamaha kao katica za sve ili za tu lovu mogu dobiti bolje?