1. Sam si novce povratit nemogu, kada bi to ucinio ti dogovoreci se sa ScT adminima, bio bih ti veoma zahvalan, ako se to desi molio bih te da mi PM-om javis, ja nemogu rec PayPalu "Eh prije 2 dana sam donirao, sad ipak nebih" to kod donacija ne pali.
2. Srao sam malo iz dosade, i nisam ponosan na to. Nisam nikakav delikvent i idiot, vec normalan momak koji je malo previse htio i to na definitivno krivi nacin. Jedino gdje sam ja srao to je na ovom topicu, nigdje drugdje.
Valjda sam htio nesto a ni sam neznam sta??
3. Varao na trackerima nisam nikad, vec koristim seedbox za takve stvari, mislim da se RS account ipak vise isplati, radi mene nikada ni jedan user nije opomenut zato jer mi je poslao invite (Nisam bas puno toga dobivao, vec sam se sam snalazio, trejdanjem...)

4. Na kriv nacin sam pristupio nekim userima ovdje, i sam sebe sam pokusavao prevarit nekim stvarima, i radi toga mi je zao.
5. Da mi je netko od Vas dao koristan savjet i rekao da ovdje ima utjecanih ljudi nebi nikad nicim trejdao oupce. To se niste sjetili, vec kad me trebalo "Srusit" onda su se svi utjecajni ljudi odjednom digli i rekli "NO TRADE" te me skinuli sa glavnih trackera.
Vrijeme je da se krene drugim putem, jel kako vidim Vas je taj put ipak negdje doveo, mene moj nije nigdje.
Lets go start all over again ( pricam o ovom topicu, ovo je bome jedini topic di sam srao. )
Sta torrent ucini od mene
Nemojte nastavit sa rusenjem mojim preostalih trackera, tko god da je bio vođa "NO TRADE" pokreta neka stane

Nadam se da ce jedan dan i meni netko nesto poklonit
Uzivajte!
EDIT:
Da svi razmisljaju kao ti, bio bi svijet ipak malo bolji

On ima tu poziciju da kada mu netko zasmeta a povezan je sa torrentima, moze ga lako zajebat.
Sto ne znaci da sam ja predsjednik necega da bi isao napadat nekoga cim mi taj netko digne tlak.