View Single Post
Staro 26.02.2009., 23:18   #986
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Najvjerojatnije onda slažem tog fuji-a, pa makar on i canon završili na bubnju barem cu imati neku zanimaciju za vikend
@Mar prekrasna panorama, da sad ne kopam po temi(Forum mi se vuce ko krepana macka), kaj imas od opreme?
imho (nemojte me napadat nisam neki pro) stara mi je htjela da joj kupim neki fotić za 100€ sa karticom, torbicom i sl.

prvo na pamet padne a470, ali sam onda otkrio ovajpanasonic DMC-LS80 za manju cifru od a470 + 2gb karticu (600kn) osim cijene i kartice, panasonic ima image stabilizaciju i veći ekran, a za 900kn dobiješ DMC-LZ8 koji ima 5x zoom i kompletno je (prema specs) za stepenicu više od manjeg modela + manual mode da iskoristiš kreativnost.

nije da bi život stavio da su oni najbolji izbor na svijetu, ali mislim da ih se isplati uzeti u obzir prilikom kupovine.

p.s. nekako ja ko njub gledam da je ta image stabilizacija kod jeftinog idijota bogom dana stvar, eno stara radi slike iz prve

veliki edit: zaboravi sve što sam napisao jer nisam ni vidio ovaj fuji zoom koji razmatraš, ali eto preporuka možda nekom dobro dođe i nekak mi smrdi ovaj jeftini panasonic kao a470-killer... koji sam ja idiot
syss je offline   Reply With Quote