Citiraj:
Autor tech
Najvjerojatnije onda slažem tog fuji-a, pa makar on i canon završili na bubnju barem cu imati neku zanimaciju za vikend 
@Mar prekrasna panorama, da sad ne kopam po temi(Forum mi se vuce ko krepana macka), kaj imas od opreme?
|
imho (nemojte me napadat nisam neki pro) stara mi je htjela da joj kupim neki fotić za 100€ sa karticom, torbicom i sl.
prvo na pamet padne a470, ali sam onda otkrio ovaj
panasonic DMC-LS80 za manju cifru od a470 + 2gb karticu (600kn) osim cijene i kartice, panasonic ima image stabilizaciju i veći ekran, a za 900kn dobiješ
DMC-LZ8 koji ima 5x zoom i kompletno je (prema specs) za stepenicu više od manjeg modela + manual mode da iskoristiš kreativnost.
nije da bi život stavio da su oni najbolji izbor na svijetu, ali mislim da ih se isplati uzeti u obzir prilikom kupovine.
p.s. nekako ja ko njub gledam da je ta image stabilizacija kod jeftinog idijota bogom dana stvar, eno stara radi slike iz prve
veliki edit: zaboravi sve što sam napisao jer nisam ni vidio ovaj fuji zoom koji razmatraš, ali eto preporuka možda nekom dobro dođe i nekak mi smrdi ovaj jeftini panasonic kao a470-killer... koji sam ja idiot