U toj nekoj jeftinijoj klasi zvučnika ja bi definitivno preporučio i izdvojio Mission. Imam doma M34i i M31i za satelite. Od danas i u drugom sistemu M60i. Uz M60i svira i Heco Sub Victa Sub 25A.
Imao sam do prije par dana Wharfedale Diamonde 9.1 ali sam ih vozio na reklamaciju, cvrčao je i šuškao visokotonac, utvrđeno je na servisu da to nije normalno i dobio sam papir da mogu u vemilu zamijeniti za druge. Uzeo sam Missione jer mi Wharfedale nije sjeo nikako, i u direktnoj usporedbi sa Missionima je jako tanak, basa nema i ja ne znam kako to netko može slušati bez woofera.
Ne smatram se audiofilom i od kad sam prije 4-5 godina nabavio prvi sub bez toga mi je nezamislivo slušat muziku. Naravno mora bit dobro podešen i uklopljen da ne tambura di treba i ne treba. Čak niti samostojeći M34i koji imaju poprilično basa mi nisu bez subwoofera nešto, ali u kombinaciji sa M3as subom to je onda već nešto.
Ako namjeravaš radit tulume za 80 ljudi onda kupi neke razglasne zvučnike za to.
Sa pojačalima nisam baš potkovan i nemam iskustva, kupnja nekog malo boljeg receivera ili pojačala me tek čeka