Citiraj:
|
Mi smo pričali o tome da Nvidia ima problema u proizvodnom procesu sa ULTROM.
|
sorry ja sam shvatio da se to odnosi i na GT model....onda nek je navod ispravljen
za slabije modele znam da bude bilo x300 i x600 ali samo za PCI-E....valjda budu izdali i neki X800 sa SDRAM-DDR memorijom (nešto kao na 6800) po povoljnijoj cijeni...jer ove cijene od 3400KN naviše su gluposti :mad:
Citiraj:
znači ti pod neutemeljnim smatraš to da im je trebalo 3 i pol meseca nakon objave da se kartice pojave????
osim tog ak nekaj ima u cjeniku ne znači da je stvarno dostupno to bi trebal znati ovo ne vrijedi samo za grafe nego i za ostale stvari
|
pinsla pa i sam znaš kako stvari stoje sa paperlaunch-ovima, jedan playstation2 je izašao godinu dana nakon što je predstavljen na E3...i to samo u japanu
kašnjenja su posljedice toga da treba proizvesti OGROMNU količinu kvalitetnih čipova za 6800ultra i gt što nije baš lako (ili je to jedan od razloga)
btw nemreš reći da se ati nešto posebno podigao iznad nvidije po broju izbačenih kartica...zasada je samo x800pro izašao, dok izađe i x800xt te x800nonPro...
što se tiče cijele te diskusije na ati forumu....kad se čita "sa strane" ispada da je nvidija totalna pušiona i da 6800ultra nebu nikad izašla....barem sam ja to tako shvatio
p.s. dečki jel vam ljepo u nvidija dijelu foruma???