View Single Post
Staro 19.07.2004., 09:20   #7
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by dr.fiksi
Nevjerojatno, svi pcekspertovci su i trekiji u duši !
Da, ovako-spremam se složiti novi komp.Želim tišinu makar ju platio masno.Još nisam načisto, ali mislio sam s939 a64, matična, oko 1-2Gb ddr-a, 2x200gb seagate, geforce 6800 ultra(!-jel ti sad jasno?) itd.Još moram malo "promućkat" sve to, ali mislim da je bolje ići na s939.Ne želim napajanje s greškom.Pa što ga nisi vratio?
Tko kaže da ga nisam vratio? Pa sam opet dobio isto takvo napajanje koje zuji. Sad ga vraćam po drugi put, a nemam pojma hoće li proći pod reklamaciju. Kažem, Tagan je živa lutrija, isprobaj prije kupnje. Može cvrčati, može biti nečujno... I ja sam svoju potragu za tišinom masno platio, ali je ipak nisam dobio. A Taganu sam poslao 4 (četiri) maila na koje nisu odgovorili. Neozbiljna firma, eto.
Nego, ako nađeš neko napajanje da se ne čuje, javi! Znam da sam craftstaru preporučio Enhance 460W i oduševljen je njime (freak za tišinu kao i ja), pa ako ti se da, poslušaj ga u živo pod opterećenjem i javi. Sigurno je bolje za hlađenje od ovih Tagana i Zalmana sa dva vodoravno postavljena 8 cm venta koji se jedva vrte jer ima dolje postavljen 12 cm vent.
Sky je offline   Reply With Quote