Jucer sam instaliro linux Mandrake 9.2 na svoj PC - i pokrenem ja igricu - neke letjelice - uglavnom 2D u OpenGL-u. I igra se pokrene - a ono ide 2 FPS-a ???
Pokrenem drugu igru u OpenGL-u i opet 2 fps-a a imam Athlona XP 1800+ sa TNT II (nemoj te se smijat - ata mislite zaato nisam stavio konfu u potpis

)
Uglavnom na windowsima mi sve radi OK - tako sam od frenda cuo da to ima veze sa hardverski akceleriranim drajverima - i skinem ih ja od nvidie i pokrenem setup - i ono nesto kenja da moram bit root user. Logiram se ja ko root user - a ono opet ser* da moram ugasit X window server ili tako nesto - uglavnom onaj sustav za prozore - i nemam ja blage kako to napravit - pa restartam komp i pokrenem linux failsafe - i onda mi se pokrene samo konzola - i pokrenem setup za drajvere i sad pak oce da promjenim neki level koristenja - i ja napisem neku naredbu setinit 3 - ja mislim - i glupost mi pokaze login - i upisem ime - i pokaze mi da upisem pasvord u konzolu - ali tipke ne rade - odnosno - ja stisnem tipku - i nista se ne desi - a nakraju kad stisnem enter dode mi neka greska - zato molim vas recite mi kako instalirat te glupe drajvere - jer mi se linux cini kao optimalno rjesenja za surfanje po netu i programiranje u OpenGL-u !