Tema: HTC Touch HD
View Single Post
Staro 25.02.2009., 20:46   #85
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor tin. Pregled postova
nemoj zaboraviti uzeti i baterije za rezervu ;-) iz mog iskustva,na HTC uređajima baterije dosta brzo "odlaze"..i ja sam za nekih 250 kuna uzeo 2 baterije preko e-baya.jednu od 1750 i jednu od 4800 mAh.

UH 4800mAh, kaj sada imaš, ciglu na četvrtu, meni batrija traje 2dana sa po pola sata GPS-a i 15min wifi-a dnevno, a imam garanciju tak da nemam namjeru još kupovati bateriju, kaj se tiće navigacije, iGO 8 sam imao gore i bio je za vga rezoluciju i nije mi se sviđalo to, a za PointUi Home 2 nisam nikada ni čuo a kamoli vidio ili probao, ali meni su bitnije mape, mislim tom tom 6 i Garmin tx sigurno nisu wooooooow naspram ovih koje si naveo, ali ove sam uspio upogonit kao što si shvatio, ali samo zato jer nisam morao ništa pretvarat u nešto da bi dobio ono nešto iz čega ću onda moći to i instalirati, mislim sve sam ti rekao u pm-u, dakle mene zasada služe ovi programi koje sam naveo, i služit će još neko vrijeme, i dalje ću isprbavati nove programe pa ih možda malo i opisati ovdje!

Evo imam par promjena od jučer, kao što sam rekao za WINTERFACE ima par bugova, a jedan od njih je i taj da kad mi netko pošalje poruku a htc mi je u standby modu poruke jednostavno ne prolaze, i tek kad ga probudim dođe mi poruka, kao da mi se ugasi telefon na njemu, ali mi zato pozivi uredno prolaze tako da niej do toga već do nećeg što ja neznam i morao sam se vratiti TOUCH FLO3D-u i malo sam razočaran zbog toga, i da danas sam malo duže koristio GARMIN i puno mi se više grije nego kada koristim TOM TOM-a,
eto toliko za sada!!!!!!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote