@timmy : nema problema za zajebanciju nisan se ja naša uvriđen nego uvik je jedna te ista baza,uvik se podjebaje nas za taj dalmatinski mentalitet i dišpet (i to uvik pišu novinari koji nemaju veze s ničim a kamoli s realnošću),a tako je manje više u cilom mediteranskom bazenu.pogledaj jug italije ko da se oni razlikuju od nas puno.Pa ovog je tribalo zatuć kad se spušta sa vrha stadiona da mu to više ne padne na pamet.A i da je doša do juga pa se popiša isto bi ga zatuka.mislim triba ga pribit u svakom slučaju i to dobro. istočna tribina poljuda je od 1979 okupljalište navijača iz ,"radničkih" obitelji dok je zapadna bila "gospodska".i tako ide zajebancija već 30 godina.zamisli da ideš s diteton pogledat utakmicu,platiš kartu i onda ti se neka pijana budala piša po glavi.pa aj mi reci ko ga ne bi umlatija ko vola u kupusu?mislim da mu je IQ manji od temperature trenutne u Splitu.
Šta se tiče penala jel se iko sića oka sokolova i slobodne sudačke procjene.mislim da nije u redu da se vadite na sudačku grešku.ne kažem da je penal bija ni da nije al ako ga je sudija onda je bija penal i gotovo.kraj priče.
Lipi pozdrav iz Splita pri sunčanih 9 stupnjeva po Celzijusevoj ljestvici ( e sad jel to Nives Celzijus il čija je ljestvica ne znan)