Tema: ASUS Eee PC
View Single Post
Staro 25.02.2009., 08:55   #818
CASAPER
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor ulixes Pregled postova
Pa da, čitao sam jučer jako puno i to mi je promaklo. Inače, str.23 - tamo je uputstvo u 5 točaka, mali EEE downloada sa http://kost.com.hr fajlić, snimi ga i izvrši u "komand promptu". Potom reboot i keyboard se pretvori u tipkovnicu. Mrak, preporod, čudo, čudo!

Puno hvala!
Office je uglancan, ostale aplikacije stabilne, ima i ugrađen bluetooth dodatak koji fino radi, wireless također, nema potrebe za skorim softverskim promjenama.

Jako sam zadovoljan, a slijede neizvjesni sati finala u rukometu pa gasim komp(ove).
imao sam eee 701 ali kratko vrjeme ,pa sad prodajem acer one i kupujem opet asus 1000h ili bolje 1000he najnoviji ali mogu ga uzet sa ebaya ,u diskontu 24 ima 1000hd ali samo bjeli za 2500kn ,taj 1000HE ima atom 280 2gb ram noviji cipset i grafu 160gbhd, BT, xp home, potpuno novi ditajn a i najacu bateriju 9.5h cjena mu je 435 dolara ,....sada samo jedno pitanje hocu li imat problema sa amerskom tipkovnicom i dali se placa pdv i carina na racunala iz vana ,garancija je internacionalna 2godine tako da ni to nije problem....molim pomoc!!!! hvala....
CASAPER je offline   Reply With Quote