View Single Post
Staro 24.02.2009., 23:44   #3
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ja ga koristim vec duze vrijeme...
Super mob, baterija oko 3-4 dana ovisno o koristenju, meni inace oko 2 dana drzi jer gledam Seinfelda do posla svaki dan i natrag (u prosjeku od 5-6 epizoda)
Sto se tice same grade, cvrst je i evo nakon 5mj umjerenoga koristenja nikakvih klimavih djelova niti ogrebotina na prvi dodir djeluje kao da ima aluminijsku masku, no ustvari je plastika....
Kamera je fail, mislim nije za ovako nabaciti fotku tu i tamo nis ekstra, kao i svakome drugome mobitelu danas...
Sucelje je sporije malo (dogodilo mi se dva puta da se sam restartao, vise zblokirao vise se nedogada jer koristim Swiss mgr Pro) no nista strasno, vrti sve od filmica visoke kvalitete pa do excell tablica

Osobno sam ga uzeo jer sam htjeo mjuzu, recimo serije, radio, veci ekran, touch ekran....

Evo jedan review na balkanski
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...Ericsson/G700i
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 05.03.2009. u 08:41.
Gjurovski je offline   Reply With Quote